Hirdetés

Csapda - Március 14-től 4DX-ben is!

|

A Big Bang Media szállítja nekünk Európa legelső 4D-ben is élvezhető filmjét: a Dwayne Johnson főszereplésével készült Csapda olyan élményt nyújt majd, amilyet eddig soha nem tapasztalhattunk.

Hirdetés

Premier kritikánkból határozottan kiderült, hogy Dwayne The Rock Johnson akkor sem szeppen meg, ha komolyabb filmben kell teljesítenie, ráaásul ott volt neki segítségként a The Walking Dead-ből ismerős Jon Bernthal és Susan Sarandon is. Most a Big Bang Media Kft. bemutatja a Csapda című film 4DX változatát, amely kizárólag a Cinema City Westend új technológiával felszerelt termében lesz megtekinthető, illetve átélhető. Ez lesz az első, moziban bemutatott 4D film Közép-Európában. Mint arról a napokban beszámoltunk, a 4DX élmény nem mást jelent, minthogy a film cselekményéhez igazodva mozognak a mozi székek, az arcunkba kapjuk a különböző szél, víz, illat és szag és még további effekteket, amik egytől-egyig egy magasabb szintre emelik a moziélményt. A folytatásban már megtekinthető a Csapda 4DX-es plakátja, mi pedig igyekszünk részt venni ezen az újdonságon és beszámolni róla nektek!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.