Hirdetés

Csatlakozott az Aquaman stábjához a Démonok között 2 írója

|

Hirdetés

2018-ig bőven van ideje az Aquaman-nek, hogy bővítse és variálja stábját. Ezt kihasználva a Warner Bros. a DC-vel karöltve úgy döntött, hogy beemelik az íróstábba David Leslie Johnson-t, a Démonok között 2, A titánok haragja, illetve Az árva íróját. A rendezői székben egyelőre még biztos helye van James Wan-nek, és így érthető a választás, hiszen a két szakember a Démonok között 2-n is együtt dolgozik éppen. Ám magáról a forgatókönyvről még sok mindent nem lehet tudni. Csak annyit bizonyos, hogy az alaptörténet egy kicsit más megközelítést fog kapni. Két külön verziót terveznek csinálni a hírek szerint. Az egyiket Will Beall (Castle), a másikat Kurt Johnstad (300) fogja írni, és valószínűleg mindkettőből a legértékesebb részeket építi majd be James Wan a filmbe, azaz összemossák a kettőt. Ezért is érdekes a tény, hogy még egy plusz íróval gazdagodik a stáb, mert így felmerül a kérdés, hogy egy harmadik változatot is berendelnek a másik kettő mellé, vagy pedig társírónak szerződtetik-e valamelyikhez. Ezt egyelőre még nem tisztázták. A Jason Momoa által vászonra vitt Aquaman a Batman Superman ellen filmben fog először felbukkanni, ami nemsokára itt van, de a saját egész estés filmjére még három évet várnunk kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.