Hirdetés

Csiholás alatt a 24 mozi

|

Kiefer Sutherland továbbra is igen csak optimistán nyilatkozik a 24 moziváltozatával kapcsolatban, és boldogan fejtette ki a projektet érintő előrehaladásukat.

Hirdetés

Sutherland a Melankólia című Lars von Trier film promotálása közben újságolta el az ott tébláboló újságíróknak, hogy rendkívül közel járnak a forgatókönyv befejezéséhez és nagyon komolyan gondolják a mozi elkészítését. Persze hozzá tette azt is, hogy pokolian nehéz dolguk volt, hiszen a sorozatban részenként csak 24 órát kellett történetmeséléssel tölteniük, itt pedig 2 órába kell belesűríteniük mindent. A 2012-es premier valószínűleg nem lesz tartható...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.