Hirdetés

Csillagközi invázió 4 - 2012 nyarán várható

|

Friss poszter és egyúttal remény érkezett a Csillagközi invázió franchise esetében, ugyanis javában készül a negyedik rész, amely az előző részekkel szemben az animációs vonalat képviseli majd.

Hirdetés

Az első Csillagközi invázió című film 1997-ben maradandó nyomot hagyott bennem, Casper Van Dien, Denise Richards és Michal Ironside elvitték a hátukon a filmet, ráadásul az ezredes szerepében Neil Patrick Harris-t tisztelhettük. A második már kisköltségvetésből készült el, ami rányomta a bélyegét a minőségre is, hiába hozták vissza Casper Van Dien-t. A harmadikról nem is érdemes szót ejteni, de majd talán az animációs stílusú negyedik etap megmenti a sorozat becsületét 2012 nyarán. A sztori kimondja, hogy egy távoli föderációs helyőrségben játszódik a cselekmény, ahol John A. Warden vezeti társait a bogarak ellen. Az ízeltlábúak rohama után az a pár szerencsés túlélő, aki nem vált bogár-eledellé, megpróbál a Földre menekülni. Nincs azonban egy perc nyugtuk sem, ugyanis Carl Jenkins, egy fontos tiszt eltűnik és őket bízzák meg, hogy találják meg a férfit. A teljes poszter a tovább mögött kapott helyet, és tudjátok: a halott bogár a jó bogár...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.