Hirdetés

Csizmás kandúr - Mozgó poszter

|

Nagyon régen jelentkeztem mozgós poszterrel, ennek több oka is van. Részben pl. majdnem hírügyileg tök értéktelenek, másrészt továbbra is a világunk előrehaladását fejlesztem, így írást se lát mostanában tőlem sok ember, csak ha én vagyok a fronton.

Hirdetés

Nagy vita volt itt a Conan kapcsán, hogy melyik filmeket mennyire értékelik túl. Ilyesmi kategóriába is eshet a Shrek sorozat, mely sokak szerint az első rész óta folyamatosan romló tendenciát tud csak felmutatni, poénokat nem nagyon. Mások meg habfürdőznek az élvezetben, ha egy zöld orbitró fejű animációs figurát látnak meg a képernyőn:). Én nem fogom hevesen azt taglalni melyik táborba tartozom, igazából úgyis teljességgel mindegy. Az ilyen túl külön spin-offokat meg mindig kissé lehúzásnak érzem (már a Shrek 4-3D-a vége fuss el véle filmet is annak tartottam), ez itt sem igazán változik. Ettől függetlenül nagyon szépen és meglepően ötletesen kidolgozott swf-ről van szó, a rajta szereplő jelenetet már az egyik trailerben is láthattuk. A tovább után lehet gyönyörködni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.