Hirdetés

Csodanő filmet készít a Warner Bros.

|

Bár a Csodanő tv sorozat pilot-ja nem fért bele végül az NBC ütemtervébe, a Warner Bros. nem mondott le a jogokról és szeretné elkészíteni a külső jegyekben és képességekben is tehetséges hölgyemény önálló filmjét.

Hirdetés

Egykor McG (Terminátor: Megváltás) és Joss Whedon (A bosszúállók) szerették volna elkészíteni a projektet olyan színésznők tervbe vételével, mint Sophia Bush, Katie Holmes, Beyonce, Jessica Biel, Jennifer Love Hewitt és Eliza Dushku, de végül nem jött össze egyik verzió sem. Most a Drive című film premierjén Nicolas Winding Refn (Bronson) rendező kiszivárogtatta, hogy egy nap szívesen elkészítené a Csodanő filmet és reméli felfigyel rá a stúdió is. Jelöltje is van már a főszerepre: a Drive és a Mad Men mellékszereplője, Christina Hendricks lehetne Csodanő abban az esetben, ha Nicolas dirigálhatna. A színésznő egyébként már tavaly nyilatkozott arról, hogy ha felkérnék abban a másodpercben igent mondana mert egész életében fel szerette volna próbálni a Csodanő jelmezt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.