Hirdetés

Csúcsformában 4 - Jackie Chan nyilatkozott

|

Épp a minap jelentette be Jackie Chan, hogy nem vállal több akciószerepet, de a Csúcsformában negyedik fejezetére még aláír. Most erről osztott meg némi információt.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a mai nap Jackie Chan jegyében telik, hiszen a reggeli Istenek fegyverzete 3 trailer után a Csúcsformában 4-ről is híreket kaptunk, illetve állapotfrissítést. Chan sorra válaszolt minden riporter kérdéseire az Istenek fegyverzete 3 konferenciáján, és előbb utóbb várható volt, hogy valaki érdeklődni fog a Csúcsformában széria negyedik etapjáról, így is történt. A színész elárulta, hogy ebben a pillanatban nem szeretne újra együtt játszani Tuckerrel, még nem érzi azt, hogy elő kéne hozakodniuk a negyedik résszel. Sőt, továbbment és azt mondta, hogy valószínűleg még 5-10 évig nem lesz semmi a folytatásból, ám akkor jön a nagy bumm, és berobbannak újra a köztudatba Tuckerrel. Akkor majd a nyugdíjas éveket felhasználva össze tudnak hozni egy érdekes történetet, ám jelen esetben nincs olyan ötlet, amit be tudnának mutatni. Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.