Hirdetés

Csúcsformában sorozat - Megvan Chris Tucker karaktere is

|

Hirdetés

A közelmúltban csatlakozott a Csúcsformában sorozat stábjához a Tekken filmből ismert Jon Foo, aki Jackie Chan mozis karakterét, Lee-t kelti életre, de a készítőknek máris sikerült megtalálniuk a nyomozó társát, aki Chris Tucker sorozatbéli mása lesz. A CBS most bejelentette, hogy Carter figuráját Justin Hires ölti magára, aki felbukkant már többek között a Lökd a ritmust!, a Gosep és a 21 Jump Street című filmekben is, de a nagyobb szerepek ezidáig elkerülték. Érdekesség: azért, hogy Hires megkapja a szerepet, le kellett mondania egy háromnapos austini szerződésről, amelyben az Affion Crockett show kiemelt szereplője lett volna. A Csúcsformában széria pilotját Jon Turteltaub (A nemzet aranya, Last Vegas, A varázslótanonc) készíti Bill Lawrence (Dokik, Kerge város) és Blake McCormick (Texas királyai, Született szinglik) forgatókönyve alapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.