Hirdetés

Csupán két napja forog a Jackass 4, de máris kórházba került a két főszereplő

|

Alig kezdődött el a forgatás, most mindent le kellett állítani.

Hirdetés

A Jackass sorozatot, valamint filmtrilógiát talán nem kell bemutatni senkinek sem - akár szerettük őket, akár nem. Johnny Knoxville és teljesen beszámíthatatlan, őrült és hibbant csapata 2000-ben kezdte meg pályafutását, amint olyan mutatványokat és hülye trükköket kezdtek bemutatni, amit épeszű ember nem tenne. Ez alatt a húsz év alatt számtalan balesetet szenvedtek már el, ez alól pedig az éppen készülő Jackass 4 sem lesz kivétel. Alig két napja álltak neki a forgatásnak, rögvest mindent abba is kellett hagyniuk, hiszen többen megsérültek és a kórházban kötöttek ki.

Hirdetés

Az éppen felvett jelenet arról szólt volna, hogy Johnny Knoxville és Steve-O, kezükben egy-egy tubával, ráugranak egy mozgó futópadra. A trükk nem úgy sült el, ahogyan tervezték (legalábbis a klinikai látogatást egyikük sem kalkulálta bele a buliba), és mind Knoxville, mind Steve-O annyira megsérült, hogy kórházba szállították őket. A jelenet során még Bam Margera is sérüléseket szenvedett, és egyébként ő az, aki beszámolt a történtekről.

A Jackass 4 jelenlegi premierje 2021 júliusára van ütemezve, de persze ez a járvány, valamint az ilyen nem várt kórházas kezelések miatt ez bármikor változhat. Azért az egész csapatnak tisztában kellene lennie azzal, hogy már nem olyan fiatalok, mint anno 2000-ben - Knoxville már alulról súrolja az 50-et, Steve-O pedig idén lett 46 éves. Mielőbbi felépülést!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.