Hirdetés

Csupasz pisztoly remake - Nem paródia lesz?

|

Hirdetés

Egyelőre azt sem igazán értjük, hogy mi szükség van a zseniális Leslie Nielsen 1988-as klasszikus filmjének feldolgozására, most viszont azt a hírt kaptuk, hogy a remake ráadásul nem is paródia lesz. Skandallum! Még tavaly jött a hír, hogy hozzányúlnak a Csupasz pisztoly szériához is, ráadásul a Másnaposokból ismert Ed Helms kapta a főszerepet. Azóta nem sokat lehetett hallani a projektről, most viszont az eredeti film rendezője, David Zucker azt nyilatkozta a Yahoo-nak, hogy a remake nem paródia lesz:

Én nem veszek részt benne. Az övék és meg akarják csinálni Ed Helms-szel és két íróval. Nem olyan lesz, mint az én filmem. Lehet, hogy jó lesz, de nem ahhoz hasonló. Megkérdezték tőlem, hogy szeretnék-e a producere lenni. Kedves emberek, de ők nem abban a stílusban akarják megcsinálni, amiben én. Én olyasvalakit tennék bele, aki még soha nem játszott vígjátékban. Ed Helms viszont a három legjobban teljesítő komédiában szerepelt. Megértem, hogy miért teszi a Paramount azt, amit tesz, de ha benne lennék, az biztos, hogy rengeteg javaslattal élnék és megpróbálnám megváltoztatni, ami elég frusztráló lenne.
Zucker mellesleg megjegyezte azt is, hogy finoma fogalmazva sem áll jól jelenleg a szénája a paródia műfajnak, hiszen olyan alkotások vágják alatta a fát, mint a Horrorra akadva 5 és a Friedberg-Seltzer páros agymenései. Ti mit gondoltok erről?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.