Hirdetés

Elhalasztották a Top Gun: Maverick és a Mission: Impossible 7 premierjét

|

Théoden király szavaival élve: "Hát, elkezdődött."

Hirdetés

Lassan úgy érzem, hogy beragadtunk egy időhurokba, ahonnan lehetetlen kiszabadulni. Ahogy tavaly ilyenkor, úgy most is nyakunkon van a koronavírus-járvány, ami a moziknak és a filmgyártásnak is komoly kihívást jelent. Egy évvel ezelőtt még nyitva voltak a filmszínházak, de már sejteni lehetett, hogy nem sokáig; a két friss premiercsúsztatás sajnos arra adhat okot, hogy ez idén sem lesz másképp. 

Hirdetés

A képlet egyszerű: ha nincs mit vetíteni - főleg, ami vonzza a népet - nem éri meg a moziknak néhány "jelentéktelen" (értsd: anyagilag nem kifizetődő) premierrel csalogatni a filmrajongókat. Márpedig jelen állás szerint két potenciális (Tom Cruise-)blockbustert is eltoltak: az egyik a Top Gun: Maverick, 2021. november 19-ről 2022. május 27-re, a másik pedig a Mission: Impossible 7, amit 2022. május 27-ről 2022. szeptember 30-ra raktak át. A Paramount a koronavírus delta variánsának megjelenésével indokolta a döntését. 

Elkeseredni azonban még nem kell, mert így is maradt idénre néhány csalogató cím. Ilyen például a Nincs idő meghalni (szeptember 30.), a Venom 2. - Vérontó (október 14.), a Dűne (október 21.), az Örökkévalók (november 4.) vagy a Mátrix 4 (december 23.). 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.