Hirdetés

Csúszik a Trónok harca hetedik évada

|

Az HBO nemrég adta ki, hogy mely rendezők fogják dirigálni a legsikeresebb saját gyártásuk következő évadának epizódjait, és ezzel már biztossá vált, hogy kevesebb részt kapunk, mint korábban. Azonban nem csak ezzel fájdítják a rajongók szívét.

Hirdetés

A sorozat alkotópárosa - David Benioff és D.B. Weiss - ugyanis most azt nyilatkozta, hogy a hatodik évad záró epizódja miatt nem kezdhetik a megszokott időben az új szezon forgatását, mivel a tél már nem csak jön, hanem meg is érkezett.

Hirdetés

Egészen egyszerű oka van tehát annak, hogy csúszik a forgatás kezdete; napsütéses időben nem lehet téli (hangulatú) jeleneteket felvenni még irgalmatlan mennyiségű számítógépes utómunka mellett sem.

Azt nem tudni, hogy pontosan mikor debütál az utolsó előtti Trónok harca évad, könnyen előfordulhat az is, hogy mivel az eddigiektől eltérően most nem 10, hanem csak 7 (vagy 8) részes lesz a szezon, hamarabb végezek a forgatással. Sajnos azonban az is benne van a pakliban, hogy április vége helyett később kapjuk meg a történet folytatását, és Daenerys csak májusban érkezik meg Westerosba.

A képek forrása: HBO

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.