Hirdetés

Tarantino filmje miatt csúszik a Z világháború folytatása

|

Hamarabb látjuk DiCaprio dublőrjeként Brad Pittet, mint, hogy újra zombikkal hadakozna.

Hirdetés

A napokban tudtuk meg, hogy Once Upon a Time in Hollywood címen érkezik majd Quentin Tarantino kilencedik filmje, amelyben a Leonardo DiCaprio dublőrjét alakító Brad Pittet is láthatjuk majd, feltehetőleg kiemelt szerepben. Azután, hogy ezt az óriási hír felszínre került, az is kiderült, hogy a Paramount későbbre halasztja a World War Z régóta halogatott folytatásának munkálatait.

Hirdetés

Az indok, amiért a munkálatokat későbbre halasztották, természetesen a főszerepet játszó Pitt miatt történt, aki a forgatás előtt, még beékelte a naptárába Tarantino filmjét. Ezt azt hiszem nagyon is érthető módon tette, hiszen egy Tarantino filmből nagy hiba lenne kimaradni. Ez egy kellemes meglepetés, hogy a Paramount képes volt távolabbra tenni a forgatást, és a film rajongóknak is örömteli hír ez, hiszen Pitt és Tarantino újra együtt dolgoznak majd, a 2008-as Becstelen Brigantyk után ismételten. Ahogyan a legtöbb színészéből - John Travolta karrierjét is képes volt újra berúgni a Ponyvaregényben nyújtott alakításával - úgy Pittből is meglepő, új színeket csalt elő, hiszen Aldo Rain hadnagy egy egészen emlékezetes figurájává vált a Brigantyknak, annak ellenére, hogy Christoph Waltz Hans Landájával lehetetlen volt versengeni. A Once Upon a Time in Hollywood talán egy újabb ragyogoó Pitt alakítással örvendtet majd meg bennünket.

A Z világháború csúsztatása talán nem csak a Pitt időbeosztása miatt történhetett meg, ha csak David Fincher korábbi nyilatkozatát vesszük figyelembe miszerint még a forgatókönyv újraírásának fázisában járnak Steven Knight íróval. Ha még nem sikerült befejezni a forgatókönyvet, most elég ideje jut majd a párosnak, hogy egy jól megfontolt könyvet hozzanak össze, hiszen a folytatás már túl lép majd Max Brooks azonos című könyvén és egy teljesen új vizekre tereli majd a Pitt által alakított Gary Lane történetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.