Hirdetés

Csúszik az Elrabolva 2

|

Liam Neeson korunk egyik legkeresettebb színészének számít, nem csoda hát, hogy a határidőnaplójában egymást érik a felkérések, a forgatások és egyéb elfoglaltságok.

Hirdetés

Luc Besson és Liam Neeson természetesen szeretné elkészíteni az Elrabolva folytatását, az első rész szimplán dvd-re készült végül legendás film lett belőle, amelyet afféle minőségjelzőnek is használnak már a hasonló stílusú alkotásoknál: "olyan, mint az Elrabolva". Neeson azonban rengeteg elfoglaltsága miatt szeretne pihenni és szabadságot kivenni, ami egyet jelent: tovább tolódnak az Elrabolva 2 munkálatai. Besson áldását adta a színész "nyaralására", mindeközben Olivier Megaton-nal (Szállító 3) folytat tárgyalásokat a rendezői szék megtöltésére. A forgatókönyvet Robert Mark Kamen és Besson közösen szerezte, a forgatás pedig az eltolt dátum szerint év végén, legkorábban jövő év elején kezdődhet, így csak 2012-ben akciózhat Bryan Mills-ként újra Neeson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.