Hirdetés

Csúszik az új Cloverfield film premierje

|

A továbbra is cím nélküli új Cloverfield mozi egy kicsit később érkezik a vártnál.

Hirdetés

A 10 Cloverfield Lanehez hasonlóan az új film is misztikusságával kíván meglepni minket. A bemutatóig csupán néhány hónap van hátra, de amellett, hogy egyetlen képkockát sem láttunk még belőle, még a pontos címével sem vagyunk tisztában. A korábban "God Particle" néven emlegetett folytatás eredetileg már 2017. februárjában bemutatkozott volna, de több csúsztatást követően végül 2018. február 2-ra tették a premiert. Viszont most ez is változott.

Hirdetés

Szerencsére nem túl sokkal, mindössze néhány hónappal kell tovább várnunk a következő Cloverfield mozira, aminek új hivatalos bemutatója 2018. április 20-án esedékes. Az eddigi információk alapján a következőket tudjuk a film sztorijáról: A történet egy amerikai űrállomáson játszódik, melynek legénysége döbbenten azt tapasztalja, hogy egy részecskegyorsítós balesetet követően a Föld teljesen eltűnik. A dolgok akkor válnak még furcsábbá, amikor érzékelni kezdik egy másik közelben lévő állomás jeleit.

A filmet Julius Onah (The Girl is in Trouble) rendezi. Főbb szerepekben David Oyelowo (Selma, Csillagok között), John Krasinski (13 óra, A hivatal), Elizabeth Debicki (Éjszakai szolgálat, Az U.N.C.L.E. embere), Gugu Mbatha-Raw (SérülésTúl a fényeken), Chris O'Dowd (KockafejekMoone BoyThor: Sötét világ), Ziyi Zhang (Tigris és sárkány) és Daniel Brühl (Amerika Kapitány: Polgárháború).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.