Hirdetés

Csúszik Az útvesztő harmadik része

|

Az útvesztő franchise főszereplője, Dylan O'Brien a közelmúltban súlyosan megsérült a harmadik rész, a Halálkúra forgatásán, ezért a kiadó eltolja a premiert.

Hirdetés

Várható volt, hogy Az útvesztő: Halálkúra forgatása során súlyosan lesérülő főszereplő, Dylan O'Brien nem fog olyan hamar felépülni, hogy a beütemezett premiert tartani tudják, ezért a 20th Century Fox határozatlan ideig eltolta a bemutatót.

Hirdetés

A közleményben ez áll:

Az útvesztő: Halálkúra érdemi forgatásának a folytatása tovább késik, hogy Dylan OBriennek több ideje maradjon a teljes felépülésre.  Gyors gyógyulást kívánunk Dylannek és várjuk, hogy mihamarabb újrakezdhessük a forgatást.

Színésztársa, Giancarlo Esposito is jókívánságait fejezte ki a fiatal színész felé és mindenkit megnyugtatott, hogy OBrien egyre jobban van.

Nagyon szépen gyógyul. Pár hete már összeszedte magát. Kemény dió a srác. Mint akit fejbe vágtak. Eltudom képzelni, mennyire megrémisztette azokat, akik a szemtanúi voltak. De ő egy igazi túlélő. Az a jó Dylanben, hogy ez a hozzáállás segíteni fog neki, hogy minél előbb visszatérhessen közénk.

A színészt még másfél hónapja, egy akciójelenet forgatása során ütötte el egy autó és több csontja is eltört, de maga a regények írója, James Dashner nyugtatott meg mindenkit amilyen hamar csak tudott, hogy OBrien nincs életveszélyben. Hogy a forgatás mikor folytatódik az egyelőre kérdéses, de valószínűleg hamarosan a stúdió azt is közli, hogy az eredetileg 2017. február 17-re tervezett bemutató mikorra csúszik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.