Hirdetés

Csúsznak a Tini Nindzsa Teknőcök

|

A Paramount Pictures eltolta Jonathan Liebesman Tini Nindzsa Teknőcök filmjének megjelenését néhány hónappal.

Hirdetés

Eredetileg 2014 június 6. volt kitűzve, most azonban ez módosult 2014 augusztus 8.-ra, amikor az új Drakula filmmel kell majd szembenéznie Luke Evans főszereplésével és a The Hundred-Foot Journey című drámával Helen Mirrennel az élen. A bemutató időpontjának módosítása valószínűleg azért történt, hogy távolabb kerüljön a stúdió másik nagy húzócímétől, a Transformerstől. Michael Bay 4. autobotos filmje ugyanis szintén jövő nyáron érkezik, méghozzá június 27-én, habár a Deadline szerint a premiert visszacsúsztatják 25.-re, hiszen a Transformers filmeknél már hagyomány a szerdai megjelenés. A Tini Nindzsa Teknőcökben főbb szerepet kapott Megan Fox, Will Arnett, és William Fichtner, a CG teknősöket Alan Ritchson, Pete Ploszek, Jeremy Howard, és Noel Fisher alakítják majd, illetve Danny Woodburn fromálja meg Szecska mestert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.