Hirdetés

Cubed - Remake készül A kockából

|

Hirdetés

Újabb érthetetlen remake elkészítésére készül Hollywood, hiszen jön a Cubed, az 1997-es A kocka című horror klasszikus újraindítása, amellyel Vincenzo Natali 18 évvel ezelőtt bemutatkozott a világnak. A The Hollywood Reporter szerint a remake a Lionsgate gondozásában formálódik a Prometheus írója, Jon Spaihts kezei között, akinek szkriptjéből egy újonc, egy bizonyos Saman Kesh dirigál majd a rendezői székből (legismertebb műve a Controller című rövidfilm, amit alant megnézhettek). A Cubed sztorija nagyon hasonlít majd az eredetire, hiszen hét idegen ember próbál meg benne kijutni egy hatalmas, labirintusszerű, egymáshoz illeszkedő, tökéletes kockákból álló börtönből, amely tele van halálos csapdákkal. Csak úgy tudnak kijutni élve, ha összedolgoznak. https://www.youtube.com/watch?v=Nu8NBUppyzA Spaihts egyébként sem sokat pihen, hiszen ő írja a Doctor Strange forgatókönyvét, valamint a Múmia rebootot is a Universal stúdiónál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.