Hirdetés

Cumberbatch és Malkovich a Madagaszkár pingvinjei moziban

|

Miután a Madagaszkár trilógiában a humor legfőbb forrása a pingvinek voltak, a DreamWorks úgy gondolta, hogy a röpképtelen, de koránt sem életképtelen szárnyasok egy önálló filmet is megérdemelnek.

Hirdetés

A DreamWorks 2015. június ötödikére tűzte ki a Madagaszkár pingvinjei film premierjét, addig azonban még sok víz lefolyik a Dunán, tehát kell egy épkézláb történet, egy jó animációs rendező és természetesen pár minőségi szinkronhang is. Kettőt már biztosan sikerült találni, ugyanis a legújabb hírek szerint Benedict Cumberbatch és John Malkovich is orgánumukat adják majd a mozi egy-egy karatkerének. Malkovich egy "elbűvölő, mégis aljas gonosz" lesz, míg Cumberbatch egy magas rangú CIA-ügynök lesz, aki a pingvinek nyomában van. Az animációt egyébiránt Simon J. Smith (Mézengúz) dirigálja, a további szinkronért pedig Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinket Smith és John DiMaggio felelnek majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.