Hirdetés

Curse of Chucky - Előzetes

|

Megérkezett végre az új Chucky film első trailere, és ennek a babának még mindig ijesztő tekintete van. Komolyan, hogy lehet egy ilyen mellett aludni?

Hirdetés

Sajnos csak addig tud hatása alá vonni amíg el nem kezd beszélni és "rosszalkodni". Onnantól kezdve már inkább nevetséges, mint sem félelmetes. Minden esetre a kíváncsiságomat így is felkeltette Don Mancini filmje, aki a Gyerekjáték filmeket írta, valamint a Chucky ivadéka című 2004-es alkotást rendezte. Chucky egy új családnál köt ki ahol ismét elszabadul a pokol. Főbb szerepekben Fiona Dourif, A Martinez, Danielle Bisutti és Brennan Elliott. Az előzetesért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.