Hirdetés

Cut Bank - Liam Hemsworth thrillere

|

Míg a nagy tesó szuperhőst játszik, addig Liam Hemsworth egy újabb thrillerre írt alá - ebből futott most be a legelső fotó.

Hirdetés

Napvilágra került a Cut Bank című thriller első, nagy felbontású kedvcsinálója, amelyen Liam Hemsworth és Teresa Palmer látható. A sztori szerint egy korábbi középiskolai sportoló (Hemsworth) autószerelőként dolgozik, de arról álmodik, hogy egy nap eltud költözni barátnőjével (Palmer) a városból. Azonban olyan események láncolatát indítja el, amelynek halálos következményei lesznek. A filmet Matt Shakman (Felhőtlen Philadelphia) rendezte, a mellékszerepekben John Malkovich, Oliver Platt és Billy Bob Thornton található, de a dátumról nem kaptunk infót.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.