Hirdetés

Cyborg - Egy remake rendel!

|

Szinte már nekem fáj, hogy másról sem tudok beszámolni, csak remake-ről, reborn-ról, újragondolásról és hasonlókról, de a hírek szerint az 1989-es klasszikus, a Cyborg is erre a sorsra jut.

Hirdetés

Albert Pyun saját rendezését szeretné új köntösbe bújtatni, a 89-es Cyborg főszereplője Jean-Claude Van Damme volt, aki egy robotnőt és a világot szeretné megmenteni a gonosz bandától, akik épp az ellenkezőjét szeretnék - leginkább világuralmat. Időrendben a 21. század éveit koptatjuk Amerikában, ami ekkora már régen nem a lehetőségek, sokkalta inkább a pestis hazája. A robotnő azonban magát az ellenanyagot jelenti, nem véletlenül szeretnék oly sokan megkaparintani... Pyun több régi szereplőt is rábírt már, hogy térjen vissza a második körre, de Jean-Claude Van Damme megkereséséről vagy válaszáról nincs hír. Pyun egyébként szeretné beszervezni Ruther Hauer-t és Michael Dudikoff-ot is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.