Hirdetés

A Cyborg film tartja a 2020-as premiert

|

A Cyborg rajongók örömére a karakter önálló filmje továbbra is jó úton halad.

Hirdetés

A Warner Bros. és a DC még 2014-ben jelentette be azon filmek listáját, amelyek a DC Bővített Univerzumot építik majd fel. A stúdió tervei azóta sokat változtak, hiszen már a Suicide Squad 2, a Gotham City Sirens, a Batgirl, sőt még a Booster Gold elkészítése is a tervek között szerepel. Kétségkívül nagyravágyó céljai vannak tehát a Warner-nek, de jóval könnyebb filmcímeket pakolni egy listára, mint ténylegesen elkészíteni azokat.

Hirdetés

Rengeteg probléma van például a Flash film körül, aminek jövőre kellene megjelennie, de igen valószínű, hogy minimum egy évet fog csúszni a premier. Sajnos eddig Cyborg szóló filmjéről is hasonló pletykák terjengtek, de most a karaktert megformáló Ray Fisher megnyugtatta a rajongókat, minden sínen van ahhoz, hogy megvalósuljon a tervezett 2020-as bemutató.

Nagyon örülünk Fisher magabiztosságának és alig várjuk, hogy láthassuk őt debütálni az idén novemberben érkező Igazság Ligájában, de meg kell említenünk, hogy a Cyborg film eddig sem rendezővel, sem pedig íróval nem rendelkezik. A csapat hiánya könnyen eredményezheti a projekt csúsztatását, amit a The Batman és a Flash mozik is elszenvedtek. Persze lehet, hogy Fisher valami olyasmit tud, amit mi még nem és hamarosan bejelentik a film készítőit. Kívánjuk, hogy így legyen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.