Hirdetés

Cyrano De Bergerac feldolgozás készül

|

"Mert magamat kigúnyolom ha kell, de hogy más tegye, azt nem tűröm el!" - ha ismerős ezen két kis sor, akkor boldogan fogod olvasni a következő hírt, hiszen rendelkezel a kellő előismeretekkel.

Hirdetés

Nem először készül film Cyrano De Bergerac-ról, Gérard Depardieu főszereplésével 1990-ben kaphattunk már egy egész estés filmet, de jelen állapotban Gary Ross (Pleasantville, Vágta, The Hunger Games) modern változatban gondolkodik. A 17. századi francia drámaíró, Bergerac legnagyobb ismertetőjele szó szerint az orra volt, mely miatt folyamtosan hátrányba került az életében, leginkább szerelmével kapcsolatban. A THR szerzett róla tudomást, hogy Gary Ross a The Hunger Games mellett ezt a projektet is magáénak tudhatja és szeretné áthelyezni az egészet modern környezetbe. A forgatókönyvet John Whittington szerezte, a forgatás kezdete és színészek kiléte ismeretlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.