Hirdetés

D23 Expo - íme a Hős6os animációs sorozat nyitánya

|

Megnézhetünk 46 másodpercnyi mozgóképanyagot a Disney XD legújabb rajzfilmsorozatából, a Hős6os-ból.

Hirdetés

2014 egyik nagy sikerű, de valamiért kevésbé körülrajongott szuperhősös filmje a Disney XD által ha egész estés folytatást nem is kap, de egy rajzfilmsorozatot igen, amelyben tovább izgulhatunk majd a barátságos robot Baymax, Hiro és társai életéért, amint hajmeresztő kalandokba vetik bele magukat. 

Hirdetés

A még idén elstartoló széria immáron a San Fransokyo-ban honos technológiai intézet falai között fog - nyilván csak többek között - zajlani, ahol nyomon követhetjük majd az ifjú zseni, Hiro megpróbáltatásait és újabb technológiai felfedezéseit. A széria nagy hangsúlyt fog fektetni arra, hogy hősünk a legfiatalabb a területén, így meglehetősen kilóg majd a sorból - ami csak újabb megpróbáltatások elé helyezi majd. A főellenségek pedig nyilvánvalóan szintén ebből a közegből fognak kikerülni, így tudását ismét a világ, vagy legalábbis a város megmentésére használhatja majd fel. Az alább látható, Disney XD által közzétett nyitó szekvencia valószínűleg majd a nyitó főcím lesz - felvillantja a karaktereket, bevezet kicsit a stílusba, épp csak a nevek, cím és hasonló apró részletek hiányoznak.

 

A szinkronhangok többnyire maradnak ugyanazok (Genesis Rodriguez, Maya Rudolph, Jamie Chung, Alan Tudyk, Scott Adsit, illetve még maga Stan Lee is visszatér Fred apjának szerepében), egyedül ketten cserélődtek le. Damon Wayans Jr. és T.J. Miller kiszálltak a buliból, helyettük Khary Payton és Brooks Wheelan ugranak be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.