Hirdetés

D23 Expo - Az oroszlánkirályból is mutattak részleteket

|

Ami online sajnos nem debütált, de a leírás és a különböző beszámolók miatt van okunk várni a filmet.

Hirdetés

A Disney bemutatta saját rendezvényén a méltán híres rajzfilm, az Oroszlánkirály "élőszereplős" adaptációjának első ízelítőjét. Ahogy azt korábban megtudtuk, a filmben Donald Glover fogja megszólaltatni a kölyökből királlyá cseperedő Simbát, James Earl Jones pedig visszatér, hogy az 1994-es klasszikus után ismét Mufasa hangját adja. Seth Rogen Timon, Billy Eichner Pumba lesz, és a legfrissebb fejlemények szerint John Oliver felel Zazuért.

Hirdetés

A remake-et az a Jon Favreau fogja rendezni, aki legutóbb A dzsungel könyve állatait is fantasztikus látványvilággal keltette életre a nagy sikerű mozifilmben, amiért Oscar-díjat is nyert "A legjobb vizuális effektek" kategóriában. A direktor személyesen jelent meg tegnap este a D23 rendezvényen, ahol néhány bevezető mondat után meglepte a közönséget egy exkluzív felvétellel a 2019 nyarára kitűzött produkcióból.

A kedvcsináló a napsütötte afrikai szavannákkal nyitott, miközben felcsendült Elton John "Circle Of Life" (a magyar szinkronban "Az élet az úr") című dala. A királyi hívásra rengeteg állat (zebrák, daruk, antilopok, elefántok, madarak, orrszarvúak) a trónszirt köré gyűlt, hogy jól láthassák, ahogy Rafiki az anyja karjaiból átvéve büszkén felemeli az újszülött Simbát. A képsorok teljes mértékben megidézték az eredeti rajzfilm első jelenetét, a szerencsés jelenlévők szerint hihetetlen látvány tárult eléjük, különösen, amikor egy távolabbi szögből mutatták az egész ceremóniát.

Ráadásul egy olyan híresztelés kapott szárnyra a tegnapi nap folyamán, miszerint a Rozsomák szerepétől nemrég elbúcsúzó Hugh Jackman szólaltathatja meg a filmben Zordont, Mufasa gonosz testvérét. Ezt végül nem jelentették be az eseményen, ráadásul nemsokkal utána tagadta is több forrás, így még van rá esély, hogy a '94-es rajzfilmből visszatérjen a szerepre Jeremy Irons, de meg kell hagyni, Jackman esetében sem panaszkodnánk. Illetve az magyarázatot adna egy napokban feltöltött képére, ahol elhintette, hogy együtt fog dolgozni a Disney-vel: 

Ti mit gondoltok? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.