Hirdetés

D23 Expo - egy rakat Disney hercegnő lesz a Rontó Ralph 2-ben

|

A Rontó Ralph folytatásának két rendezője, Rich Moore és Phil Johnston nem kisebb titokról rántották le a leplet a Disney saját expóján, minthogy nem csupán Ralph tér vissza, de számos jól ismert és szeretett női karaktert is felvonultat majd az új animációs film.

Hirdetés

A videojátékos gonosztevőből hőssé váló Rontó Ralph 2018 őszén visszatér, ám ezúttal kitörnek az árkád játékok világából és az interneten találják magukat. Persze a történet másodlagos olyankor, mikor a néző azt lesi, hogy milyen kikacsintásokkal, milyen vendégszereplőkkel próbálja meg a Disney elrabolni a szívüket, ismerős arcokból pedig a Rontó Ralph 2-ben sem lesz hiány, ezt maguk a rendezők erősítették meg. 

Hirdetés

Rich Moore, Phil Johnston és az egyik szinkronizáló színész, Sarah Silverman (Venelope) részt vettek a D23 Expón, ahol a jelenlévőknek levetítettek egy jelenetet a Rontó Ralph 2-ből, amelyben a Disney hercegnők all-star csapatára csodálkozhattak rá az érdeklődők. A sztori szerint Ralph és Venelope több honlapot is meglátogatnak kalandozásuk során, így bukkannak a Marvelre, Star Warsra és Disney hölgyekre is. A pontos listát még nem tudjuk, mindazonáltal az eseményen a következő karakterek megtestesítői jelentek meg: Auli'i Cravalho (Vaiana), Kristen Bell (Anna a Jégvarázsból), Kelly MacDonald (Merida), Mandy Moore (Aranyhaj), Anika Noni Rose (Tiana A hercegnő és a békából), Irene Bedard (Pocahontas), Linda Larkin (Jázmin az Alladinból) és Jodi Benson (Ariel A kis hableányból). Lesz egy vadonatúj karakter is, akit Taraji P. Henson kelt majd életre: a neve Yesss (három s-sel) és egy Buzzaholic nevű weboldalt irányít. 

Reméljük, hogy ha 2018. november 21-én megjelenik hazánkban is a Rontó Ralph 2, akkor a szinkronstúdió igyekszik majd a hercegnőkhöz a megszokott hangjaikat párosítani. Úgy lenne az igazi, ha már ekkora lesz a crossover. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.