Hirdetés

Da Vinci démonai - 3 évad után búcsúzik

|

Hirdetés

Tegnap este sajnos munkába állt a kaszás, és két sorozatnak is beintett: egynek lehetősége sem volt még itthon bemutatkozni, a másiknak sem valami tág a rajongótábora. A Da Vinci démonairól már titokban mindenki tudta, hogy valami nem okés, hisz június óta csúszott a sorozat premiere. Most már biztos, hogy a 3. évad lesz az utolsó, de végre van hivatalos megjelenési dátum (október 24.), és egy normális előzetes is jár hozzá, plusz egy hangulatos poszter. https://www.youtube.com/watch?v=LV5B0BLaII8 Pedig igen sajátos hangulata van a sorozatnak, a történelem keveredik a misztikus vallásokkal és az alkotók fantáziájával. Leonardo da Vinci életének azt a szakaszát meséli el, amikor még csak kevesen ismerték, még a közelében sem volt annak, hogy megfesse a csodálatos mosolyt, de a készítők az ő eredeti vázlataiból dolgoztak. A tálálmányok mind létező leírásokbók készültek, és itt még szeretném megemlíteni az ötletes animációt hozzá, ami az intróban is megjelenik.

DDS3_V
Hiába, a kosztümös drámák soha nem élnek sokáig a tévében, még a zseniális Tudorok is csak 4, a Borgiák 3 és a Spartacus 3+1 évadig bírta. (Igaz, ezeket adott időn belül egyszerűen be kellett fejezni.) Érdekes lesz nézni, hogy a Starz többi sorozata, a Fekete vitorlák vagy az Idegen meddig fog futni. A másik sorozat az FX csatorna komédiája, a The Comedians. Billy Crystal és Josh Gad saját maguk egy verzióját alakítják, akik egy alternatív standup comedyt csinálnak együtt. A páros csak egy évadnyi lehetőséget kapott a szórakoztatásra, annak ellenére, hogy néha simán elmentem sok poén mellett, mert még épp az előzőn nevettem. A tévé világa Amerikában azonban kegyetlen, ha valami nem hozza a számokat, akkor azt a csatornának nem éri meg tovább fizetni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.