Hirdetés

Daisy Ridley betegeskedett miközben Mark Hamillel rögzítette a Star Warsos jeleneteit

|

Hirdetés

Jó néhány történetet hallottunk már a Star Wars: Az ébredő Erő kulisszái mögül, de azt hiszem itt az egyik legjobb. Daisy Ridley majdnem lehányta Luke Skywalkert. A színésznő elárulta, hogy amikor az írországi Skellig Michael sziklaszigeten forgatták a film záró képsorait Mark Hamillel, akkor az egyik ilyen napon, a gyomra rendetlenkedett kissé. A Goss kérdezett rá arra, hogy milyen volt a gyönyörű térségben felvenni a jeleneteket, mire Ridley elismerte, hogy az egyik leghúzósabb napja kapcsolódik a szigethez.

Őszinte leszek veled. Az egyik forgatási napon nagyon beteg lettem. Mark próbált komolyan színészkedni. Én pedig fájdalmak közepette behúzódtam egy sarokba. Nem viccelek, borzalmas volt. De ha már egyszer betegnek kell lenni, akkor miért is ne a Skellig Michaelen. Ekkor repültem először helikopterrel. A reakcióm az volt, hogy Uram isten! Ez annyira menő. A lépcsők elképesztőek voltak. Felmászni oda? Hatszor csináltam meg. Az operatőrünk szintén megmászta, de hátrafelé sétálva, egy hatalmas kamerával. Neki rosszabb volt. Szóval úgy voltam vele, hogy nem fogok panaszkodni a lábaim miatt, mert neki sokkal nehezebb volt.
Természetesen rögtön arra tippelünk, hogy megfázott, influenzás lett vagy elkapott valamilyen ír betegséget, de a színésznő ezután elárulta, hogy az ott töltött idejüket többnyire egy pubban tengették. Itt kóstolta meg élete első Guinness sörét, és azt azért nem mernénk feltételezni, hogy másnaposan találkozott a híres Jedi Mesterrel, de úgy hangzik, hogy azért igencsak jól érezte magát.
Meglátogattunk egy pubot, ami nagyon szép volt. Volt ott egy csomó kisgyerek, akik a Theres a whole in my bucket-et énekelték. Életemben nem láttam még ilyen cuki dolgot. Megittam az első Guinnessemet, és jót kajáltunk. Befogadtak minket. Ráadásul ezek a sherpák (hegymászók) vigyáztak ránk, úgyhogy nyugodtan tudtunk iszogatni utána.
A Star Wars VIII forgatása időközben már el is kezdődött Londonban, de a folytatásban biztosan láthatjuk majd azt az írországi sziklaszigetet is, ahol az előző rész abbamaradt. És Daisy Ridley védelmében, ha én állnék Mark Hamillel szemben, miközben Jedi köpenyt visel, az a minimum, hogy össze hánynám magam az izgalomtól. https://www.youtube.com/watch?time_continue=103&v=X-Q-OoeIi2E
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.