Hirdetés

Daisy Ridley dicsérte a Star Wars VIII forgatókönyvét

|

Hirdetés

Igen, a Star Wars: Az ébredő Erő még csak most hétvégén érkezett a mozikba, ám sokan már a jövőbe tekintenek és próbálják kitalálni, hogy milyen lehet a folytatás. Vajon túl tudja szárnyalni a hetedik részt? Megválaszolja a feltett kérdéseket? Fogalmunk sincs, de Az ébredő Erő fiatal sztárja, Daisy Ridley most a következő etap rendezőjének és írójának, Rian Johnsonnak a munkáját dicsérte:

Nagyon, nagyon jó lett. De nézze meg előbb mindenki a VII-et, aztán beszélhetünk a VIII-ról.
Rövid, tömör, de legalább biztató. Az eredeti trilógia rajongóinak három évet kellett várniuk a folytatásokra, mi pedig abban a kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy csupán 1,5-et, sőt időközben még egy spinoffot is fogunk kapni, ami az Egy új remény előtt fog játszódni. Habár az új rész forgatása csak tavasszal veszi kezdetét, arról van már egy néhány ötletünk, hogy mit szeretnénk benne látni. Szerintetek a Star Wars VIII lehet olyan sikeres mint elődje?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.