Hirdetés

Daisy Ridley megerősítette: valóban tárgyal Lara Croft szerepéről

|

Hirdetés

Nagy este volt a tegnapi a Star Wars: Az ébredő Erő számára hiszen a film és annak sztárjai, John Boyega és Daisy Ridley egy kisebb szakajtónyi díjat vihettek haza az Empire Awardsról. Persze a legtöbben már a Rian Johnson által rendezett folytatásra koncentrálnak, amelynek forgatása néhány hete zajlik, viszont múlt éjszaka egy másik film is szóba került, meglepetésünkre pedig Ridley sem zárkózott el a válaszadás elől. A THR és a Variety egyaránt arról számoltak be, hogy Daisy Ridley megerősítette a pletykát, miszerint tárgyal a Tomb Raider reboot főszerepéről. Sajnos a filmnek előbb még írót és rendezőt kell találnia, akik kitalálják majd, hogy milyen irányból fogjanak neki a történetnek, de ha Ridley valóban leszerződik a szerepre, akkor nagyon fájna a szívünk, ha ez nem történne meg minél hamarabb. A színésznő kijelentette a díjátadón, hogy arra vár, hogy valaki azt mondja "Te kellesz. Gyerünk, csináljuk meg.", szóval nagyon úgy hangzik, hogy vevő a dologra. Azt is hozzátette, hogy a Star Wars VIII forgatása nem ütközne Lara Croft eljátszásával, és amúgy is különböző projektek után kutat, amelyekkel kitöltheti a naptárát.

bbrez
Hasonló helyzet alakulhat ki, mint Jennifer Lawrence esetében, aki miután bemutatkozott az Éhezők Viadala Katnisseként, az új X-Men filmekben is szerepet vállalt. Ez pedig végül ahhoz vezetett, hogy más filmek között is kedvére válogathasson. Ha ilyen karrier áll Az ébredő Erő fiatal sztárja előtt is, akkor sok sikert kívánunk hozzá, de érdemes lesz először kiderítenie, hogy miről fog szólni az új film, hiszen az Angelina Jolie vezette két Tomb Raider mozi keserű ízeket hagyott még a legelhivatottabb rajongók szájaiban is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.