Hirdetés

Dakota Fanning is csatlakozott Denzel Washingtonhoz az A védelmező 3-ban

|

Közel húsz évvel az A tűzben edzett férfi után újra együtt dolgozik a két színész.

Hirdetés

Bár a pár évtizeddel korábban hódító sorozatok feltámasztása jellemzően a hágai Nemzetközi Bíróság jogkörébe tartozik, az tagadhatatlan, hogy az A védelmező rebootja beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A Denzel Washington nevével fémjelzett akcióthrillerek szépen muzsikáltak a kasszáknál, és többnyire a Queen Latifah főszereplésével tető alá hozott sorozat-spin-off sem okozott csalódást. Elvégre a tervek szerint legalább négy évadon keresztül fog futni. Ebből adódóan nem túl meglepő, hogy a rajongókat a legkisebb információmorzsa is érinti az elvileg 2023. szeptember elsején debütáló harmadik felvonásról.

Hirdetés

Ennek történetéről sajnos lényegében semmit sem tudni, és a stáb kilétét is szinte teljes homály fedi. Azon túl, hogy a rendezői székben gyaníthatóan ismét Antoine Fuqua fog ülni, és a sztorit megint Richard Wenk jegyzi majd, csupán Washington visszatérését lehetett készpénznek venni. Ám ez nemrég megváltozott, ugyanis immár hivatalos, hogy Dakota Fanning is fel fog tűnni az új felvonásban - ám az, hogy pontosan kit is alakít majd, jelenleg még nem tudni.

A találgatások ettől függetlenül beindultak. Páran abból indultak ki, hogy mivel a 2004-es A tűzben edzett férfiban a kétszeres Oscar-díjas sztár partnernője oltalmazójaként tűnt fel, itt is hasonló lesz a leosztás. Mások viszont abban bíznak, hogy Fanning pontosan emiatt nem egy passzív, segítségre szoruló karakterként, hanem az igazságosztó Robert McCall méltó társaként remekel majd.

Ti várjátok már az A védelmező harmadik részét vagy nem?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.