Hirdetés

Daliás herceg is élőszereplős filmet kaphat

|

Hirdetés

A Disney nem bír magával és továbbra is tolja az élőszereplős meséket. Jogos az elképzelés, hisz eddig elég jól alakultak ezeknek a filmeknek a sorsai. Vegyük csak a még szinte teljesen friss Hamupipőkét, az egyedi Demónát, és Tim Burton filmjét, az Alíz Csodaországbant sem kell bemutatni senkinek, valamint említsük még meg a kicsit csalódást keltő Vadregényt. Ezek után nem kisebb terv érkezik, mint egy standard szereplő, a Daliás herceg. Ugye benne az a különleges, hogy nem csak egy történetben szerepel, vagy egyetlen egy karakterről van szó, hanem a Hercegről, aki mindig névtelen a hercegnők történeteiben. Az első forgatókönyvet Matt Fogel dobta össze, aki teljesen újragondolja a karaktert, ezért esett rá a választás. Igazából már elég sok színésznek volt alkalma daliásnak lenni, pontosabban Richard Madden (Hamupipőke), Chris Pine (Vadregény - Rapunzel hercege), Billy Magnusen (Vadregény - Hamupipőke hercege) és Josh Dallas (Egyszer volt, hol nem volt - Hófehérke hercege). Nem valószínű, hogy bármelyikük is visszatérne, de még nagyon kezdeti fázisban áll a dolog. Előtte azonban nem lesz hiány a klasszikus mesékből, hisz még idén érkezik a Pán (október 9.), jövőre a Jon Favreau féle Dzsungel könyve, 2017-ben a Szépség és a szörnyeteg; és Tim Burton rendezheti a Dumbót az Alíz folytatás melett, ami szintén 2016-ban jön. Ezeken kívül még fejlesztés alatt áll egy Micimackó, Mulan és Pinokkió film is, de Csingiling is saját előtörténetet kaphat.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.