Hirdetés

La La Land - A Whiplash rendezője musicalt készít

|

Hirdetés

Damien Chazelle újra összehozhatja az Örült, dilis szerelem két főszereplőjét, Ryan Goslingot és Emma Stone-t. A La La Land Damien Chazelle új romantikus musicalje, amely egy jazz-zongorista és egy feltörekvő színésznő szerelmét meséli el. Az Ének az esőben, a Cherbourgi esernyők és Csillag születik inspirálta film bár rendelkezik némi retró beütéssel, mégis a modern Los Angeleshez szóló „filmművészeti szerelmeslevél”-ként aposztrofálta a rendező. Chazelle egyébként mostanság a legkeresettebb zenésfilm-készítők közé tartozik, miután a tavaly a Whiplash-sel három Oscar-díjat vihetett haza. A La La Land eredetileg épp a Whiplash főszereplőjével, Miles Tellerrel készül volna, ám a színész végül visszamondta a Chazelle-lel való újabb együttműködést. Hasonlóan Emma Watsonhoz, aki inkább a Disney Szépség és a Szörnyetegét választotta esetleges éneklése színhelyéül. Gosling és Stone egyelőre jó választásnak tűnik, miután mind a Dilis, őrült szerelemben, mind pedig a Gengszterosztagban sikeresen dolgoztak együtt. Ti mit gondoltok, jó cserék lesznek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.