Hirdetés

Damien - Új előzetest kapott a horrorsorozat

|

Hirdetés

Az A&E csatorna kiadott egy új előzetest a következő sorozatához. Ez a horrorsorozat, mely az 1976-os Ómen film alapján készül, egy fiatal férfiról szól, aki megpróbálja valahogy elfogadni, hogy ő az Antikrisztus, miután tudtán kívül sötét erőkkel körbevéve nőtt fel. A főszereplő Damient a Merlin sorozatból ismert Bradley James fogja alakítani. Főbb szerepekben feltűnik még Barbara Hershey (Once Upon a Time), Megalyn Echikunwoke, Omid Abtahi (Better Call Saul) és David Meunier. https://www.youtube.com/watch?v=tHqoL0HbYAE A sorozat első részét az Oscar-díjra jelölt Shekhar Kapur rendezi, míg a sorozatot az a Glen Mazzara készíti, aki nem kisebb sorozatokon dolgozott, mint a Kemény zsaruk (The Shield) vagy éppen a The Walking Dead. A Damien valamikor 2016 folyamán indul útjára a 10 részből álló első évadával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.