Hirdetés

Damon Lindelof és Matt Reeves orvosi sorozaton dolgozik

|

A széria az HBO Max-ra fog készülni.

Hirdetés

Ha orvosi sorozatról van szó, akkor több cím is eszünkbe juthat: Doktor House, Doktor Murphy, Doktor Csont, Vészhelyzet, satöbbi. De ha belegondolok, hogy volt-e olyan cím az elmúlt időszakban, ami igazán presztízs-sorozatnak minősült, nos, olyan nem nagyon jut eszembe (nem azt mondom, hogy ezek nem minőségiek, inkább azt, hogy az orvosi sorozatok között kevesebb az olyan kiemelkedő cím, mint a krimiknél a True Detective). Feltételezhetően ezt az űrt hivatott majd betölteni a The Human Condition.

Hirdetés

A The Human Condition egy brit doktorról fog szólni, akinek az a feladata, hogy olyan betegeket kúráljon ki, akiknek valamilyen gyógyíthatatlan betegségben szenvednek. A sorozatot a hivatalos leírás alapján egyfajta mágikus realizmus fogja áthatni, úgyhogy nem egy hagyományos értelemben vett orvosi sorozatról beszélünk, hanem egy valamelyest elrugaszkodottabb (de felteszem alapjaiban véve őszinte) fajtájáról. 

A Lost és a Watchmen írójaként, készítőjeként ismert Damon Lindelof az egyik agytröszt a sorozat mögött, mellette pedig ott lesz a közelgő Batman-mozi és a Majmok bolygója: Forradalom, valamint a Majmok bolygója: Lázadás című filmek rendezője, Matt Reeves is. Utóbbi a maga 6th & Idaho nevű produkciós cége alatt fogja pénzelni, de a Warner Bros. Television és a Brightstar is beszállt a projektbe. Hozzájuk társul még Oscar Sharp (a Sunspring rendezője, amely az első, AI által írt forgatókönyvből készült), aki nem csupán írni, de rendezni is fogja majd a sorozatot (feltehetően Reeves-ékkel együtt). Színészekről, bemutatódátumról egyelőre nincsen hír, viszont ilyen nevekkel és ilyen koncepcióval már legszívesebben ma megnéznénk a pilot-epizódot. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.