Hirdetés

Dan Aykroyd szerint túl sok pénzt öltek az új Szellemirtók moziba

|

Dan Aykroyd utólag szapulja Feig rendezési módszerét.

Hirdetés

Szegény Dan Aykroyd. Évekig gürcölt azért, hogy elkészülhessen a Szellemirtók harmadik része, vagy legalább egy újabb Szellemirtók-film, erre elhasal a mozipénztáraknál - ráadásul még a tősgyökeres rajongók nagyobb része is a száját húzza. Ja, és még a rendező se engedelmeskedett neki. 

Hirdetés

Utólag persze már felesleges lovagolni a részleteken, hogy miért nem jött össze a nagy csoda és miért nem kapták fel a hátukra a filmrajongók. Nyilván megvan mindenkinek a véleménye a filmről - kinek jó, kinek rossz (e sorok írója az előbbiek sorát gyarapítja) -, és mindenki tudna pár dolgot mondani, amit esetleg másként is lehetett volna csinálni. Dan Aykroyd például fájlalja, hogy Paul Feig a kelleténél jobban kitolta a költségvetés határait. 

Nagyon elégedett voltam a filmmel, de túl sokba került. És a Sony nem szeret pénzt veszíteni. Világszerte sok pénzt keresett, de olyan sokba került, hogy nem éri meg újabb moziba belefektetni. Szóval ez elég nagy pech - a rendező túl sok pénzt áldozott rá. Nem forgatott le jeleneteket, amiket javasoltunk neki, azt mondta nem kellenek, majd a tesztvetítések után mégis meggondolta magát és elköltött 30-40 milliót az újabb jelenetek forgatására. Szóval ja, nem fog egyhamar visszatérni a Sony-hoz. 

Szóval ja, Paul Feig Szellemirtók-folytatásának ezek szerint (ha mondhatjuk Aykroyd-ot hiteles forrásnak ezen a téren) úgy ahogy van, lőttek. A 144 millió dollárból készített film nem volt kellőképpen nyereséges (ezek szerint) ahhoz, hogy folytatódhassék - hiába az effektek és hiába az olyan zseniális komikák, mint Kate McKinnon (és hiába a Dan Aykroyd-, illetve a Bill Murray-cameo). Sebaj. Megpróbálták. Feig visszatérhet az R-besorolású komédiákhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.