Hirdetés

Dan Fogler alakítja Francis Ford Coppolát a The Offerben

|

A tízepizódos minisorozat a Paramount+-on fog futni.

Hirdetés

2022-ben érkezik a Paramout+-ra a The Offer (Az Ajánlat) című limitált sorozat, ami A keresztapa-filmek producerének, Albert S. Ruddynak a gengsztertrilógia körüli tevékenységéről szól majd. 

Hirdetés

Ruddy karakterét Miles Teller (Whiplash) formálja meg, de fel fog tűnni még Colin Hanks (Fargo), Matthew Goode (Kódjátszma) és Giovanni Ribisi (Avatar) is. Viszont, ha egy sorozat A keresztapa elkészítésének a körülményeit taglalja, akkor megkerülhetetlen a legendás rendező, Francis Ford Coppola neve. A Deadline értesülései szerint a trilógia direktora is részt kap a cselekményből, akit a Legendás állatok-filmek egyik főszereplője, Dan Fogler alakít majd. 

A széria írói és executive producerei Nikki Toscano és Michael Tolkin, a rendezők sorát pedig többek között az a Dexter Fletcher fogja erősíteni, aki olyan filmekért felel, mint a Rocketman vagy az Eddie, a sas. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.