Hirdetés

Daniel Craig nyitott arra, hogy visszatérjen James Bondként

|

A színész újra hajlandóságot mutat arra, hogy felvegye a méregdrága öltönyt és vodka-martinit rendeljen magának.

Hirdetés

Daniel Craig visszatéréséről a James Bond franchise-ba már a legutóbbi Bond-kaland, a Spectre - A Fantom visszatér óta folyik a csiki-csuki. A színész már a bemutató előtt kifakadt, hogy nem szívesen térne vissza a szerepbe - noha akkor még hivatalosan 5 filmre szólt a szerződése, a Spectre pedig a negyedik volt a sorban - majd lényegesen óvatosabb nyilatkozatokat tett a témában. Később a színész jóbarátja, Mark Strong is azt állította, hogy a színész végzett a legendás titkos ügynökkel, közben viszont a filmeket gyártó Sony-MGM nem kívánta elengedni a színész kezét és egyre nagyobb összegekkel licitált. Először 100, majd legutóbb 150 millió dolláros gázsiról szólt a fáma további két rész erejéig, valamint produceri kreditről. Talán a sok nulla végül enyhülést hozott a számára?

Hirdetés

A színész legutóbb még nehezményezte, hogy majd 1 évig kellett a forgatás miatt távol lenni a családjától, most viszont megengedőbben nyilatkozott, mondván korábban végtelenül kimerült volt.

Amennyire én tudom, nekem van a legjobb munkám a világon. Addig fogom csinálni, amíg ki nem rúgnak. Ha abbahagynám, szörnyen hiányozna.

Persze még semmi sincs megerősítve, Craig jelenleg Steven Soderbergh-el forgatja a NASCAR-os moziját, a Logan Lucky-t, viszont a producerek hiába ültek le tárgyalni az olyan ígéretes tehetségekkel, mint Jamie Bell, Tom Hiddleston, vagy Henry Cavill, a stúdiófejesek még két epizódig Craig-et akarják, hogy aztán átadhassa valaki másnak a stafétát. Mindenesetre a Skyfall és a Spectre rendezője, Sam Mendes már egyértelműen búcsút intett a szériának, Christoph Waltz pedig Craig visszatértétől tette függővé a sajátját, hiszen a Spectre számos kérdést nyitva hagyott még.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.