Hirdetés

Daniel Craig még ötször lehet James Bond?

|

A The People magazin megérdeklődte az illetékesektől, hogy Daniel Craig a Casino Royale, a Quantum csendje és az Égszakadás után még hányszor bújhat Bond bőrébe.

Hirdetés

Michael G. Wilson producer nem köntörfalazott és elhintette, hogy Craig asztalán éppen egy olyan szerződés porosodik, amit ha aláír akkor még 5, azaz öt alkalommal formálhatja meg a legendás titkosügynököt. A jelenlegi Bond-film rekordot Roger Moore tartja, az ő nevéhez összesen hét filmet köthetünk a történelemben, azonban ha Craig aláírja a papírt, átveheti tőle a rekord idézőjeles díját. A James Bond: Égszakadás 2012. november nyolcadikán várható a Fórum Hungary forgalmazásában, ezúttal pedig Craig mellett feltűnik Ralph Fiennes, Ben Whishaw és Javier Bardem is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.