Hirdetés

Daniel Craig még jó pénzért sem lenne újra Bond?

|

Daniel Craignek tettek egy visszautasíthatatlan ajánlatot, ő mégsem élt vele.

Hirdetés

A legutóbbi James Bond-mozi, a Spectre - A Fantom visszatér ugyan nem hozta sem kritikailag, sem pedig anyagilag az elvárt számokat - legalábbis a Skyfallhoz képest mindenképpen visszalépés volt - de azért így is összehozott egy "laza" 880 milliót. Ebből már tud gazdálkodni a Sony és az MGM és úgy fest, hogy van is okuk rá.

Hirdetés

Már a Spectre bemutatása előtt a 007-estalakító Daniel Craig kifakadt, hogy elege van James Bondból, és a filmmel együtt a szerepet is leteszi, noha a szerződése 5 epizódra szólt. Azóta szállingóztak a hírek, és Mark Strong, a színész jóbarátja is azt említette, hogy a színész letette a vodka-martinit, a szerepre pedig anno pont a Craig által kiejtett Henry Cavill, valamint a fogadóirodák szerint legesélyesebb Tom Hiddleston is bejelentkezett.  Most azonban sajtó értesülések szerint Craig olyan ajánlatot kapott, amit nehéz lenne visszautasítani. 

A Sony és az MGM állítólag 68 millió fontot, azaz közel 100 millió dollárt (!!!) ajánlott a színésznek, hogy még kétszer húzzon öltönyt. Csak a miheztartás végett, az eddigi négy filmért (Casino Royale, A Quantum csendje, Skyfall, Spectre) összesen 38 millió fontot kapott. A források szerint emellett profit részesedést és társproduceri kreditet is kapna, ami további számjegyekkel gazdagítaná Craig bankszámláját, aki ezzel a szerepért a legjobban fizetett színésszé válna, nem is beszélve a befolyásáról a sorozat felett.

Egyes források szerint Craig még mindig a Spectre forgatásán szerzett térd sérülésétől szenved, míg mások szerint - és az eddigiek alapján ez a valószínűbb - belefáradt a szerepbe. Tegyük hozzá, hogy 10 éve csinálja és igazi sikereket javarészt ezzel ért el, a Skyfall és a Spectre között egy filmben sem szerepelt, szóval okkal fáradhatott el testileg és lelkileg egyaránt. A kérdés csupán az, hogy elfogadja e az ajánlatot, vagy visszautasítja azt, ami még a hollywoodi élvonalnak sem számít aprópénznek? Továbbá felmerül, hogy akarják e még a rajongók a szerepben látni, vagy ideje lenne átadni a stafétát? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.