Hirdetés

Daniel Craig sorozatozni fog a közeljövőben

|

Hirdetés

Daniel Craig elég határozattan kijelentette, hogy elege van James Bondból, legalábbis egy időre biztos, mert amúgy még egy filmre él a szerződése, viszont a jogokat már nem a Sony birtokolja, így lehet már nem aktuális. A Showtime jelenleg fejleszt egy limitált sorozatot, Jonathan Franzen Purity című könyvéból, amiben Craig játszaná a főszerepet. A Purity egy fiatal lány, Purity, történetét meséli el, aki nem tudja fizetni a diákhitelét és elkeseredetten próbálja megtalálni az apját. Gyakornokként kerül egy Dél-amerikai céghez, ami a világ titkaival kereskedik és Purity reményei szerint választ adthatnak az ő kérdéseire is a származásával kapcsolatban. A cég vezetője a rejtélyes Andreas Wolf, akit megmagyarázhatatlan erők vonzanak a lányhoz. Craig valószínűleg Wolfot játszaná el. A készítők, Todd Field (írók) és Scott Rudin (producer), már több csatornát is megkerestek, mert csak azzal a feltétel adnák el a sorozatukat, ha rögtön egész évados, jelen esetben 20 részes első évadot rendelnének be tőlük. A részletek még elég tisztázatlanok, elég kezdeti fázisban tartanak a munkálatok. Mindenesetre ha valahol sikerrel járnak, akkor a Bond filmek kénytelenek lennének várni a sorukra, ha Craiggel szeretnék folytatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.