Hirdetés

Daniel Craignek elég volt Bondból

|

Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy Daniel Craig a Spectre-ben volt utoljára 007-es ügynök. Már rögtön a film után azt nyilatkozta, hogy neki elég volt négy résznyi James Bond, nem számít, hogy van szerződése még egyre, előbb lőné fejbe magát, mint hogy újra a karakter bőrébe bújjon. (Ezután el is kezdődtek a találgatások, hogy ki léphetne a helyére.) Mark Strong épp a The Brothers Grimsbyt promózza mindenfele, és az egyik interjúban elviccelődött azzal, hogy annyi gonoszt alakított már, de Bond főellenség még soha nem volt, pedig alkalmas lenne rá. Miközben erről beszélt azt is hozzátette, hogy Craig szerinte felhagy a szuperkémkedéssel.

Tudod mit csináltam volna szívesen? Szívesen alakítottam volna egy Bond gonoszt, amíg Daniel volt a főszereplő, mert amúgy is jó haverok vagyunk és nagyszerű lett volna. De szerintem ő eljutott a Bond korszakának a végére és ezért soha nem is fog összejönni, de zseniális lehetett volna. Annyi főellenséget játszottam már, csodálatos lett volna eljátszani a gonoszak leggonoszabbikát, mert egy Bond nemezis önmagában is egy jelenség.
mark-strong-thumb-57518
Daniel Craig már régóta jó barátja Mark Strongnak, még a 1996-os Our Friends in the North-ban játszottak együtt.
Hát, megpróbálom, higgyetek nekem, megteszek minden tőlem telhetőt. De nálunk nagyobb hatalmú erők hozzák meg a fontos döntéseket. Daniel nagyon jó volt és imádta, amíg csinálta. De szerintem úgy érzi, hogy elég volt. Kihozta belőle azt, amit akart. Eljött a pont, amikor tovább kell lépni.
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.