Hirdetés

Daniel Radcliffe elmondta, melyik Harry Potter-szereplését szereti legkevésbé

|

Hirdetés

Nem rég J. K Rowling mondta el Twitteren egy rajongó kérdése, hogy melyik volt a kedvenc fejezete a Harry Potter-regényekből - most pedig Daniel Radcliffe arról beszélt egy interjúban a Playboy-nak, hogy melyik szereplését szerette legkevésbé a híres varázslótanoncként.

Minden filmben egészen a hatodikig, volt egy nagy előrelépés a játékomban. Amikor ez megállt - sőt, tulajdonképpen visszaesett - a hatodik rész volt. Az ötödik résznél elégedett voltam a munkámmal - főleg mivel olyan színészekkel dolgozhattam együtt, mint Gary Oldman és David Thewlis.
Hozzátette: amikor megnézte a Harry Potter és a Félvér Herceget, közben az járt a fejében, hogy semmit nem fejlődött.
Tizenegy hónap minden napját elhibáztam - így gondoltam erre. Úgy gondoltam, hogy Harry olyan volt, mint egy háborúban traumatizált katona, aki ennek következtében bezárkózik érzelmileg. Nem volt ez rossz ötlet, de nem elég érdekes ahhoz, hogy két és fél órán keresztül nézd.
Radcliffe arról is beszélt, hogy milyen volt a Harry Potter-filmek forgatásán felnőni.
Láttam már gyerekeket unatkozni forgatáson, és ilyenkor arra gondoltam: hát ti meg mit csináltok? Ez a legjobb hely a világon! Én imádtam az egészet a legelejétől. Szerettem forgatni. Szerettem az embereket. Szerettem ezt őrült, furcsa valamit, amiben minden nap részem volt. A játék volt nekem a legfontosabb, és semmi olyat nem tettem volna, ami veszélyezteti, hogy színész váljon belőlem.
A Harry Potter-széria már véget ért, de akik szerelmesei ennek az univerzumnak, nem maradnak további kalandok nélkül. Már forgatják a Legendás állatok és megfigyelésük című spinoff-ját, Eddie Redmayne főszereplésével.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.