Hirdetés

Daniel Radcliffe szívesen lenne ismét Harry Potter

|

Az angol színész újfent felöltené a szemüvegét és pálcát ragadna.

Hirdetés

Pár hete röppent fel a hír, hogy a (nálunk) most a boltok polcaira kerülő új Harry Potter-könyv, a Harry Potter és az elátkozott gyermek iránt élénk érdeklődést tanúsít a gyártó Warner Brothers stúdió, és a Legendás állatok és megfigyelésükhöz hasonlóan rögtön trilógiában gondolkodik. Azóta maga a stúdió cáfolta a híresztelést, mely szerint eszükben sincs semmi ilyesmi. Ez persze nem akadályozta meg a szaksajtót, hogy rákérdezzen Daniel Radcliffe-nél.

Hirdetés

A színészt a Deauville-i Filmfesztiválon sikerült mikrofonvégre kapni, aki egyáltalán nem határolódott el a gondolattól, hogy visszatérjen ikonikus szerepébe.

Sohasem zárnám ki a lehetőségét, az ostobaság lenne a részemről. Másrészről viszont boldogabb lennék és biztonságosabban érezném magam, ha más játszaná. Jelenleg nem érzem biztosnak, mivel túl fiatal vagyok, hogy hitelesen eljátsszam a karaktert, de 10 év múlva elég érdekes lenne visszatérni.

A mostanában fingó hullaként brillírozó Radcliffe ugyanakkor az ellenérzéseire is rávilágított a lehetséges visszatérésével kapcsolatban.

Ez olyan dolog, ami az életem része, de bizonyos dolgokat jobb nem bolygatni. Ha visszatérünk a Potterhez, akkor jó eséllyel olyat kell csinálnunk, mint amit Az ébredő Erő tett a klasszikus Star Wars-szal, semmint olyat, mint a Baljós Árnyak. Szóval nem szeretnék valami ilyesmi kedvéért visszatérni és keserűséget okozni az embereknek, amit már szeretnek.

Persze ebbe nyilván lenne beleszólása J.K. Rowlingnak is, aki elvileg Az elátkozott gyermek képében végzett Harry történetével és jelenleg jobban érdekli a Legendás állatok megfigyelése, amelynek első része november 17.-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.