Hirdetés

Daniel Radcliffe elítéli Johnny Deppet?

|

Harry Potter beszólt volna Grindelwaldnak?

Hirdetés

És nem, nem J.K. Rowling egy ki nem adott novellájában becsmérli A kis túlélő az egykori sötét varázslót, hanem egyszerűen megkérdezték Harry Potter egykori alakítóját, hogy mit is gondol a Johnny Deppet érintő botrányokról, amely egyesek szerint a Legendás állatok: Greindelwald bűntetteinek is árthat. Egyesek már a színész lecseréléséért kampányoltak, de mind a rendező és a producer, David Yates és David Heyman, mind a világ megteremtője és forgatókönyvírója, J.K. Rowling védelmükbe vették Deppet annak kapcsán, hogy bántalmazhatta korábbi feleségét, Amber Heard-öt. Radcliffe kifejtette a véleményét, de az kissé furcsára sikeredett.

Hirdetés

Na nem mintha a színésztől szokatlanok lennének a nehezen besorolható kijelentések, hiszen korábban arról sem volt rest nyilatkozni, hogy mennyire zavarta, ha szex közben aktuális partnernője Harrynek szólította. Depp kapcsán is egy érdekes hasonlattal élt:

Értem, hogy miért idegesíti az embereket a kérdéseikre adott válaszok. Nem tudok olyat mondani, amit előttem ne tettek volna, de van erre egy meglehetősen furcsa hasonlatom: az NFL-ben rengeteg játékost letartóztatnak füvezésért, míg mások esetében lényegesebben nehezebben tolerálható viselkedést is képesek elnézni, csak mert híres játékosok. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az eredeti Potter-filmeknél volt egy srác, akit kirúgtak fűtermesztés miatt, és most az, amivel Johnny-t megvádolták, lényegesen súlyosabb bűn ennél. 

Mi tagadás Daniel, valóban furcsa a hasonlat! Egyrészről mind a fűterjesztés (akkoriban), mind a családon belüli erőszak, bántalmazás súlyos bűntény. A különbség, hogy előbbit egyértelműen sikerült bizonyítani, míg utóbbit Amber Heard esetében elutasította a bíróság, mivel megalapozatlannak tartotta a követeléseit. Ennek ellenére Deppel sikerült peren kívül megegyezniük (az ügyvédeiken keresztül) és az összeget elmondása szerint jótékonyságra felajánlani. Egyébként a Radcliffe által említett fiatalember a Draco Malfoy fogdmegjét, Vincent Crak-et (ez a név már előre vetítette a Breaking bad-be illő karriert) alakító Jamie Waylett-re vonatkozott, akit a Félvér Herceg idején írtak ki és ezt a szerepet lényegében átírták egy másik Mardekáros, Blaise Zabini karakterére.

Mindenesetre a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei november 16.-án érkezik a mozikba, addig pedig vélhetően csillapodnak a kedélyek Depp és vele együtt a film körül is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.