Hirdetés

Daniel Radcliffe kezeihez szegezett pisztolyokkal tombol a Guns Akimbo szinkronizált előzetesében

|

Erre nincsenek szavak, egyszerűen muszáj látni.

Hirdetés

Emlékeztek azokra a mémekre az elmúlt két évből, amelyeken Daniel Radcliffe köntösben és alsógatyában, kezéhez szögelt pisztolyokkal volt látható? Most már biztosan tudjuk, hogy azok a képek a meglehetősen találó Madman Films nevű stúdió új filmje, a Guns Akimbo forgatásáról származtak, amihez végre szinkronizált előzetes is érkezett. 

Hirdetés

Jason Lei Howden (Halál metál) agymenésében Radcliffe karaktere akarata ellenére is egy brutális internetes reality résztvevője lesz, melynek lényege, hogy a játékosok élet-halál harcokat vívnak meg egymással, az összecsapásokat streamelő csatorna feje Riktor (Ned Dennehy) személyében pedig mindeközben degeszre keresi magát. A főhős első ellenfele ráadásul nem más lesz, mint a tavalyi év egyik meglepetésfilmjéből, az Aki bújtból is ismert Samara Weaving.

A film hivatalos leírása olyan popkulturális darabokat említ inspirációként, mint az Edgar Wright rendezte Scott Pilgrim a világ ellen, A bűn éjszakája-, azaz a Purge-franchise, valamint a Mortal Kombat. Arról pedig győződjetek meg magatok a lenti videót látva, hogy hajlandóak lennétek-e befizetni erre az őrületre, ugyanis a Guns Akimbo Talpig fegyverben címen itthon is bemutatásra kerül 2020. március 5-én.

Szinkronizált:

Eredeti:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.