Hirdetés

Danny Glover a Halálos Fegyver reboot-ról

|

A Warner Bros. nem is olyan régen adott számot megdöbbentő tervéről, miszerint a Halálos Fegyver 5 helyett újraindítja a franchise-t, teljesen új színészekkel. Vagy mégsem?

Hirdetés

Az MTV utolérte az első négy rész sztárját, Danny Glover-t a Sundance Filmfesztiválon, és a színész a hírekre reagálva csak ennyit tett hozzá legendásan: "Öreg vagyok én már ehhez." Glover azért még hozzátette hogy nem hallott semmit a reboot-ról, de reméli, hogy az emberek nem felejtik el az első négy részben nyújtott teljesítményét Mel Gibson-nal. Némely pletykák már azt is feltételezik, hogy Glover afféle stafétaátadás erejéig belekerül a filmbe, de inkább az esélyesebb, hogy ugyanaz lejátszódik csak más színészekkel. Ti szívesen látnátok valamilyen formában viszont Danny Glover-t bármilyen Halálos Fegyverben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.