Hirdetés

Dante pokolra száll az új Warner-filmben

|

Hirdetés

A Warner Bros. megvette a jogokat Dwain Worrell forgatókönyvének megfilmesítésre, amely a "Dantes Inferno", vagyis a "Dante pokla" címet viseli. Worrell munkáját - ha ez a címből nem lenne egyértelmű - elég erősen Dante Alighieri elbeszélő költeményének, az Isteni színjáték első, Pokol című része ihlette. Állítólag a Warner azért csapott le a Dantes Inferno-ra, mert a forgatókönyv egy olyan világszerte ismert történetet dolgoz fel, amelyben egy franchise lehetőségét is látják. A projektről még csak annyit lehet tudni, hogy Dwain Worrell meghagyta a történet fő vonalát -  vagyis a filmben is szerelmét, Beatrice-t követve jut el Dante a pokol bugyraiba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.