Hirdetés

Daredevil 2. évad - Drew Goddard visszatér

|

Hirdetés

Még a munkálatok legelején, amikor csak egy apró lábjegyzet volt a készülő Daredevil széria, Drew Goddard lett volna a showrunner. Akkoriban azonban még dübörgött a Sony-nál a Sinister Six (és a Csodálatos Pókember univerzum), amit elvileg ő rendezett volna, így idejekorán távozott a projekt éléről, a helyére pedig a Spartacusos Steven S. DeKnight érkezhetett. Sajnos azonban a film nem jött össze és Goddard hoppon maradt. Ha valaki nem érti, miért volt ez fontos hír, annak szeretném felhívni a figyelmét a munkásságára: producer és író (különböző szinteken) a Lostnál és az Aliasnál, ő írta a Cloverfield, a World War Z és a The Martian forgatókönyvét. Igazi tehetség, aki valahogy mindig rosszkor volt rossz helyen, és még nem tudott egyszer sem igazán bizonyítani.

Szeretem a Marvelt, még mindig velük dolgozom. Pár héttel ezelőtt voltam a 2. évad (Daredevil) írószobájában és működött. Mindenki szereti úgy beállítani, mintha ellenségesek lennénk egymással, pedig erről szó sincs, soha nem is volt. Tudják, hogy szeretem a tulajdonaikat, nagyon kedvesek voltak velem, csak továbbra is keressük a megfelelő helyzetet.
Arról is mesélt számára mit jelent Daredvil karaktere:
Nekem arról szól, hogy hogy tehetem személyessé. Matt Murdockkal olyan mély kapcsolatom van, amitől azt mondtam magamnak: "Ezt meg kell tennem." Nem akarok az az alak lenni, aki csak fogja a képregényeket és leforgatja ugyanazt, semmi értelme. Ezt hívom "superhero karaoke"-nak. Szerintem a mi dolgunk, hogy sajátunként kezeljük. Képregényíróként sem meséled el kétszer ugyanazt a történetet, hanem a kezedbe veszed a dolgokat és továbbviszed a sztorit.
showbiz-drew-goddard
Hiába, ezúttal is csak másodhegedűs lesz Marco Ramirez és Doug Petrie mellett a Daredevil második évadában. Már az első szezon során is producerkedett, idén már kicsit magasabban lesz a ranglétrán, mint író is becsatlakozik, sőt, lehet rendezni is fog.
Mindig ott vagyok, ha beszélni szeretnének, mert úgy is ezt csinálom a szabadidőmben, ott ülök mellettük és Daredevilről beszélgetünk. Szóval, ha ez munkának számít, mindig kész vagyok foglalkozni vele.
Ha ennyire idilli a kapcsolata a Marvellel, mint állítja, még az is elképzelhető, hogy valamelyik sorozatot végül rábízzák, talán a The Defenderst? A Daredevil jövő tavasszal fog visszatérni a Netflixre, előtte azonban érkezik Jessica Jones. (A teljes interjú itt, videóval.)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.